Deze box bevat: 50cl Hierbas de las Dunas (28%) + Fever Tree Clementine Tonic + Fever Tree Mediterranean Tonic + 2x old fashioned drinkglas + Boissons Beaux Frères infofiche. 

Creator van Hierbas de las Dunas is topchef Syrco Bakker, chef van Pure-C in Cadzand. Hij liet zich voor Hierbas de las Dunas inspireren op het Spaanse eiland Ibiza waar de traditionele Hierbas door de Spanjaarden wordt gemaakt volgens een geheim familierecept. Eenmaal terug in Nederland ontwikkelde hij een eigen recept voor een 100% biologische likeur op basis van achttien soorten kruiden, bloemen en planten uit de Zeeuwse duinen. Zo zit er o.a. vlierbloesem, zeevenkel en duindoornbes in verwerkt. Het resultaat is een drankje met een pure, zilt-zoete smaak dat zich perfect leent als aperitief, digestief of in een cocktail. 

Serveersuggestie:
Lekker puur over ijs of in de mix: 5cl Hierbas de las Dunas met een Fever Tree Mediterranean of Clementine Tonic. Afwerken kan met een takje zeekraal. Nog iets exclusiever is een mix met champagne: 1/3 Hierbas de las Dunas en 2/3 champagne.


Klinken op de Zeeuwse duinen

  • Model: 921
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 44,95€


Tags: Hierbas de las Dunas box