70cl Tovaritch (40%). 

Tovaritch is het Russische woord voor 'vriend' of 'maatje'. Zoals het motto ‘Drink nooit alleen T!’ suggereert, gaat het bij Tovaritch om het hebben van een geweldige tijd in het gezelschap van gelijkgestemde zielen. Deze heerlijke wodka uit St. Petersburg  is gebaseerd op een zeer oud familierecept uit de late jaren 1700, gecreëerd in samenwerking met het keizerlijke hof van Czarina Catherine II. Hoewel we de exacte productiewijze niet is gekend, weten we wel dat deze natuurlijke wodka wordt gemaakt met 100% biologische zomertarwe en rogge afkomstig uit de Wolga-regio van Rusland. De vodka wordt maar liefst vijf keer gedistilleerd en gefilterd door berkenkool en zilver.

De neus is puur en subtiel met toetsen van verse limoen en een delicaat vleugje eucalyptus en citroenbloem. Tovaritch heeft een sterk en aangenaam aroma van graan, alcohol en suikers. 

Het ontwerp van de fles is gebaseerd op de Russische avant-garde kunst van de jaren '20 van de vorige eeuw.

Serveersuggestie
Naast puur is Tovaritch een ideale basis voor diverse cocktails. Neutrale cocktails die afhankelijk zijn van de smaak van de alcohol, zoals wodka-tonics of wodka-martini's, profiteren van de natuurlijke zoetheid van Tovaritch, terwijl cocktails op basis van fruit smakelijker worden door de toevoeging van Tovaritch.

Awards
Tovaritch heeft reeds 78 medailles gewonnen in blinde proeverijen van prestigieuze internationale wedstrijden voor gedistilleerde dranken zoals The Spirit Business Vodka Master (Londen), The Asian Spirit Business, International Wine & Spirit Competition (Londen), Drinks International - Spirits Challenge (Londen), Beverage Tasting Institute (Chicago), San Francisco World Spirit Competition (San Francisco).VODKA - Tovaritch!

  • Model: 910
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 23,00€


Tags: Tovaritch! vodka