Deze box bevat: 1x boek Dwars door Oceanië + 3x 37,5cl Bundaberg Ginger Beer + Boekpairing kaartje + Boissons Beaux Frères infofiche.
Het boek Dwars door Oceanië is geschreven door televisiemaker en avonturier Wouter Deboot. Zijn nieuwste fietstocht bracht de VRT-reporter van het tropische noorden in Australië tot het zuidelijkste punt van Nieuw-Zeeland. De strafste verhalen van zijn trip naar het ‘einde van de wereld’ bundelde hij in dit boek. Volgens ons de ideale vakantielectuur. En je kent ons… wij voorzien er graag een lekker drankje bij.
Voor deze box hebben we het boek Dwars door Oceanië gecombineerd met een originele Australische frisdrank. Afkoeling zoeken was een must voor Wouter Deboot tijdens zijn ritten door de outback. En wat is er beter dan een ginger beer (gemberlimonade) om de temperatuur even naar beneden te halen...

Bundaberg Ginger Beer is het paradepaardje van Bundaberg Brewed Drinks. Deze unieke frisdrank is gemaakt met de fijnste, in Australië geteelde gember en suikerriet. Dit is het echte werk! De deskundige brouwers hebben tot drie dagen nodig om elke partij te brouwen, zodat er een maximale smaak in elke fles zit. En wat voor een fles! In de klassieke Bundaberg-vorm, bedekt met de iconische ripkap. Voordat je er een openmaakt, hou je het flesjes ondersteboven en zie je de gebrouwen gemberstukjes die een smaakvolle wolk vormen. Een frisdranksensatie en ook een ideale mixer voor cocktails.

BOEK&BOISSON - Afkoeling vereist

  • Model: 626
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 32,50€


Tags: Dwars door Oceanië Bundaberg Ginger Beer