75cl Copenhagen Sparkling Tea BLÅ

Copenhagen Sparkling Teas worden gemaakt van een cuvée van theeën, die op dezelfde wijze worden samengesteld als een cuvée voor een mousserende wijn. Hiervoor worden enkel biologische theesoorten van hoge kwaliteit, van delicate witte theesoorten tot de meer intense, vollere zwarte theesoorten gebruikt. Elke fles bevat tot wel 13 verschillende theeën om een unieke smaak te creëren. De complexiteit van thee is te vergelijken met de wereld van wijn en de variatiemogelijkheden zijn eindeloos.

In de BLÅ-editie is Copenhagen Sparkling Tea Company erin geslaagd een ongelooflijk rijke, lange en complexe smaak te creëren voor diegenen die liever geen alcohol drinken. Het doel was – in alle bescheidenheid – om `s werelds beste mousserende drank zonder alcohol te maken. BLÅ bestaat uit een breed scala aan theeën, 13 in totaal. De eerste indruk is fris en levendig, met aangename tonen van bloemen, jasmijn en kweepeer. Daarna vermengen deze zich met de zachtheid van kamille en witte thee, en zorgen de geselecteerde zwarte theeën voor een plezierige structuur. Ten slotte volgen delicate tonen van appel en specerijen dankzij de Chai thee.

De allereerste Sparkling Tea werd geschonken in het Michelin-restaurant Hermann (NIMB) in Kopenhagen. Inmiddels is Copenhagen Sparkling Tea verkrijgbaar in Michelin-restaurants over de heel Europa.

De  Copenhagen Sparkling Tea BLÅ won reeds verschillende gouden medailles waarvan de laatste op de International Wine & Spirit Competition 2021 in de categorie 'best non-alcoholic sparkling product'.

Serveertip:
De lange en complexe smaakbeleving maakt BLÅ geschikt voor uiteenlopende toepassingen: als aperitief en bij voorgerechten, lichte hoofdgerechten en de meeste desserts.


ZERO ALCOHOL - Copenhagen Sparkling Tea BLÅ 0%

  • Model: 750
  • Beschikbaarheid: 2-3 Days
  • 20,95€


Tags: Copenhagen Sparkling Tea BLÅ