• BIER - Bar Bippa

Bar Bippa 33cl. Deze New England IPA van Belgische bodem slaagt erin om hop en fruit perfect te balanceren tot een speciaalbier met karakteristieke troebelheid en een zijdezacht mondgevoel. 6,5%

Smaakrapport door biersommelier Ben Vinken:

“Bar Bippa is een goudblond, gesluierd bier waarop een wanddik schuim met fijne bellen de kroon vormt. In de neus: een prachtig aroma van zowel citrus als hop. De smaak is naast vol en romig ook zacht en pittig tegelijk. Het citrusfruit dat aanwezig is in het aroma komt ook terug in de smaak, wat van Bar Bippa een bier maakt dat mooi in balans is. De droge afdronk blijft mooi hangen, wat het een echte Belgian IPA maakt.

Bar Belge brouwt Belgisch bier op authentieke wijze met een specifiek doel: levensgenieters een uniek biermoment bezorgen bij elke gelegenheid, als ode aan het leven. Met het oog op de creatie van niet-alledaagse bieren kiezen ze voor een doorgedreven brouwervaring in combinatie met opvallend brand design. De bieren zijn trots op hun ‘out of category’ status. Omdat het soms ook anders mag.

BIER - Bar Bippa

  • Model: 928
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 2,15€


Tags: Bar Bippa Bier