Boissons Beaux Frères pakt opnieuw uit met een éénmalige stuntactie:

20 flesje Julia bier (10x the birth en 10x sunny joy) kopen = 4 flesjes gratis + gratis bierglas. Dit alles aan de stuntprijs van 39,95 euro (ipv normaal 55 euro). U bespaart dus 15 euro!

Wat u moet weten over Julia bier:

Julia is een creatie van de brouwende broers Mathieu en Thibaut Lateur uit Kortrijk. Thibaut begon al op zijn zestiende met het brouwen van bier. Hij was amper oud genoeg om zélf bier te drinken. Maar het was hem niet om het bier zelf te doen, wel om het brouwproces. Hij zou later biochemie studeren.

Zijn oudere broer Mathieu zag wel potentieel in de brouwsels van zijn broer en startte daarom in 2017 ‘The Belgium Brew Brothers’. Om te starten kozen ze uiteraard het beste recept en doopten het Julia.

Als je Julia beter wil leren kennen, moet je dit weten: Julia is een dubbelgegist blond aperitiefbier met een vleugje fruit en lichte bitterheid. Fluweelzacht voor hem en haar! (5,7%)

Het nieuwste bier Julia sunny joy is een blond aperitiefbier dat verrast met citrusaroma’s. Met 4,2% laag in alcohol. Door haar troebele uiterlijk en zachte afwerking is Julia’s sunny joy de ultieme verfrissing voor hem en haar!

 ACTIE: JULIA MIX BOX + GLAS: 39,95 euro!

  • Model: 981
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 39,95€


Tags: Actie Julia the birth en sunny joy bier