Deze box bevat: 1x boek Dwars door Oceanië +  3x 33cl Vélo bier + Boekpairing kaartje + Boissons Beaux Frères infofiche.
Het boek Dwars door Oceanië is geschreven door televisiemaker en avonturier Wouter Deboot. Zijn nieuwste fietstocht bracht de VRT-reporter van het tropische noorden in Australië tot het zuidelijkste punt van Nieuw-Zeeland. De strafste verhalen van zijn trip naar het ‘einde van de wereld’ bundelde hij in dit boek. Volgens ons de ideale vakantielectuur. En je kent ons… wij voorzien er graag een lekker drankje bij.
Voor deze box hebben we het boek Dwars door Oceanië gecombineerd met het Vélo bier. De keuze voor Vélo bier ligt voor de hand want Wouter Deboot fietste maar liefst 7000 km bij elkaar tijdens zijn reis! Koerskuiten verzekerd!

De Bie Vélo is ne schone cadeau
voor alle wielerfans en co.

Gebrouwen voor wie van échte kwaliteit houdt
en zichzelf als trouwe supporter beschouwt.

Van bij de start tot aan de finish
is deze tripel een unieke belevenis.

Met de smaak van de overwinning in de mond,
geniet je van dit amberkleurig blond.

‘De Bie Vélo’ is een blonde lichtambere tripel van Brouwerij De Bie uit Wakken. Het evenwicht zoet-bitter is in balans. Het bier smaakt fruitig en heeft een moutige nasmaak. De finishing touch, dat zijn de kruidige toetsen van steranijs, koriander en salie. Brouwerij De Bie gebruikt enkel natuurlijke kwaliteitsproducten, zonder chemische additieven. De hop, het tarwe en de gerst komen allemaal van de eigen akkers rondom de hoeve waar de brouwerij is gevestigd.

BOEK&BOISSON - 7000 km met velo

  • Model: 368
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 32,50€


Tags: Vélo bier