Deze box bevat: 2x 33cl Gouden Carolus Triple (9%) + 2x 33cl Gouden Carolus Whisky Infused (11,7%) +  passend bierglas + Boissons Beaux Frères infofiche. 

De Gouden Carolus tripel is een tripel van wereldniveau uit Mechelen en is ideaal voor wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier. Het wordt gebrouwen volgens de eeuwenoude traditie en verenigt de beste grondstoffen van onze bodem zoals rijpe gerst en fijne hop, om zo veel mogelijk puur aroma te behouden. Dit bier, oorspronkelijk gebrouwen voor de Ridders van het Gulden Vlies in 1491, zal u bekoren: op fles gerijpt, uitsluitend van bleke mout bekomen, hoog gegist en 100 % natuurlijk. 
Medailles Gouden Carolus Tripel:
    -Beste Tripel bier ter wereld (World Beer Cup: ‘World’s Best Belgian-Style Tripel) in 2012
    -Gold Award op de European Beer Star in 2010 in de categorie ‘Belgian Style Tripel’
    -Gold Award in 2002 op de tweejaarlijkse World Beer Cup in de categorie ‘Tripel

Voor de Gouden Carolus Whisky Infused heeft brouwerij het Anker twee van haar topproducten samengevoegd om een uniek bier met een ongekende smaak te creëren: hiervoor wordt Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw verrijkt met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky. Dat resulteert in een krachtig en volmondig bier met subtiele toetsen van vanille, eikenhout en chocolade. Het robijnrode bier heeft een alcoholgehalte van 11,7% en is tien jaar houdbaar. Het wordt met uitsluitend Belgische hop gemaakt.  Een absolute topper!
Medailles Gouden Carolus Whisky Infused:
    -Consumer Trophy  in 2018 en 2017 op het Zythos Beer Festival
    -Gold Award voor World's Best Spirit Flavoured Beer in 2016 en 2017 op de World Beer Award

Klinken met het ultieme Carolus duo

  • Model: 365
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,50€


Tags: Gouden Carolus bier