Deze box bevat 2x 70cl Coppa Cocktails naar keuze (keuze uit Tequila Sunrise (10%) - Sex on the Beach (10%) - Mai Tai (10%) - Long Island Iced Tea (10%)) + 2 feestelijke cocktailglazen + Boissons Beaux Frères infofiche. Elke fles is goed voor 4 à 5 cocktails. 

Bij opmerkingen (op het einde van uw bestelling) kunt u meegeven welke 2 soorten cocktails u in de box wenst.

De bekroonde Coppa cocktails bieden een assortiment kant-en-klare cocktails, gemaakt met sterke dranken van topkwaliteit en echt fruit. Dit betekent dat je binnen een handomdraai de lekkerste dranken kan serveren zonder dat je zelf nog hoeft te mixen. Gewoon ijs toevoegen en klaar! Ideaal voor wanneer je van gemak houdt en graag snel een lekker drankje serveert.

Tequila Sunrise: een van de all-time klassieke cocktails. Een heerlijke combinatie van tequila, sinaasappelsap, en grenadine siroop. Het drankje kreeg in de jaren zeventig de reputatie van 'discodrankje', maar heeft zichzelf ondertussen opnieuw uitgevonden. Hoewel de cocktail in Tijuana (Mexico) werd uitgevonden, werd hij populair dankzij The Rolling Stones. Na een bezoek aan een bar in Sausalito, adopteerde Mick Jagger de naam en maakte het de onofficiële drank voor de band's beroemde losbandige 1972 tour.

Sex on the beach: Sex on the Beach is een van de populairste en bekendste cocktails. Gemaakt van wodka, perzik schnapps, ananassap en cranberrysap. De geschiedenis van de Sex on the Beach cocktail is een beetje wazig maar het meest geciteerde verhaal gaat terug tot 1987 toen een bedrijf perzik schnapps begon te verkopen. Het bedrijf bedacht een wedstrijd waarbij de bar die de meeste perzik schnaps verkocht 1000 dollar zou krijgen en de barman die verantwoordelijk was voor de meeste verkopen 100 dollar. Een barman genaamd Ted Pizio mixte wodka, perzik schnaps, ananas- en cranberrysap en het drankje begon erg populair te worden. En de barman noemde de populaire cocktail Sex on the Beach omdat hij aannam dat 'seks' en 'het strand' de twee belangrijkste redenen waren waarom spring breakers de staat Florida bezochten. 

Mai Tai: Mai Tai is een heerlijke Tiki cocktail met een bijzondere naam uit Tahiti. Het verhaal gaat dat Vic Trader (de uitvinder van vele tiki cocktails) deze cocktail voor het eerst maakte voor vrienden uit Tahiti. Zij antwoordden "Mai Tai" op de cocktail wat Tahitiaans is voor "fantastisch" of "onweerstaanbaar". Tiki cocktails zijn tropische fruitcocktails met rum! Deze Mai Tai wordt gemaakt met Jamaicaanse rum, amaretto, triple sec, sinaasappelsap en limoensap.

Long Island Iced Tea: de Long Island Iced Tea is een verkoelende combinatie van tequila, triple sec, wodka en rum met een vleugje limoen en een scheutje cola. De cola geeft de cocktail de kleur van ice tea en de triple sec geeft de cocktail de zoetheid ervan. De onschuldig ogende cocktail werd uitgevonden door Robert Butt in een wedstrijd cocktail maken op Long Island. Halverwege de jaren zeventig serveerde elke bar op Long Island deze cocktail, en tegen de jaren tachtig was hij over de hele wereld bekend.Klinken met Coppa Cocktails

  • Model: 231
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 41,95€


Tags: Coppa Cocktails