Deze box bevat 1x 15gr KOLD Lovely Yellow + 1x 15gr KOLD Passion Red + 1x 15gr KOLD Power Pink + Kinto One Touch theekan (280ml) + Boissons Beaux Frères infofiche. 

Theesommelier Peter Deprez van Viva Sara ontwikkelde een artisanale en natuurlijke ijsthee waarbij je gewoon koud water moet toevoegen aan een thee-infusie. 

Hoe werkt het?
Voeg de thee-infusie (15gr) bij 1 liter koud water.
Laat 5 minuten trekken en roer eenmaal om.
Giet de thee door een zeef in een serveerkan.
Voeg ijs toe in de drinkglazen, giet ze vol met de ijsthee en geniet...

De KOLD Power Pink is een theemix met smaken van aardbei, ananas en watermeloen. De Power Pink is er voor wie een zoete energieboost nodig heeft. Pure kracht gecombineerd met fluwelen finesse. Serveersuggestie: met veel ijs, rode vruchten ( zoals aardbei, framboos) en takje munt

De KOLD Lovely Yellow is een theemix met smaken van limoen, appel en witte bloemen. De Lovely Yellow prikkelt je met een frisse zuurtjes en is een zalige dorstlesser.
Serveersuggestie: met veel ijs en schijfje citroen

De KOLD Passion Red is een theemix met smaken van hibiscus, braambessen en rode biet. De Passion Red is er voor wie houdt van een zomers drankje met aardse smaken en een zoete afdronk. Ervaar puur evenwicht in je glas! Serveersuggestie: met veel ijs en bosvruchten (bv. bramen en bessen)

De Kinto One Touch is een premium Japanse glazen theepot met een inhoud van 280 ml. De hoogwaardige theepot heeft een geïntegreerde filter in het deksel. Perfect om losse thee te zetten. Bij het schenken blijven de theeblaadjes mooi in de pot. De ronde vorm van het kannetje stimuleert bovendien de beweging van de theebladeren waardoor alle aroma's vrij komen. Thee zetten was nog nooit zo eenvoudig!


Klinken met KOLD

  • Model: 514
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 39,00€


Tags: Viva Sara KOLD iced tea Kinto One Touch