Deze box bevat 1x 100gr Formosa Oolong Dark Pearl + 1x 15gram KOLD Lovely Yellow + 1x 15gr KOLD Passion Red + 1x 15gr KOLD Power Pink + Kinto One Touch theekan (280ml) + Boissons Beaux Frères infofiche. 

Voor de samenstelling van deze ultieme theebox deden we een beroep op Peter Deprez. Peter is zaakvoerder van Viva Sara uit Zulte en eveneens tweevoudig Belgisch kampioen Barista en internationaal gediplomeerd theesommelier.

Dark Pearl Oolong is dé thee die iedere theeliefhebber geproefd moet hebben. Deze bijzondere thee wordt gekweekt in de Tai Tung Region in Oost-Taiwan en behoort tot de oolongs die langer zijn gefermenteerd. Het uitstekende klimaat met veel zonneschijn en regenval vormen de ideale voorwaarden voor deze heerlijke oolong thee. De bladeren worden voorzichtig met de hand geplukt en na de productie weer met de hand in hun parelvorm gerold. De gloeiende amberkleurige beker omhult een zeer aromatische geur van tropische vruchten, samen met de smaak van noten. Wat een weelde in de mond!

KOLD staat voor artisanale en natuurlijke ijsthee waarbij je gewoon koud water moet toevoegen en klaar! Uniek in de wereld. 
Lovely Yellow is een theemix met smaken van limoen, appel en witte bloemen.
Passion Red is een theemix met smaken van hibiscus, braambessen en rode biet.
Power Pink is een theemix met smaken van aardbei, ananas en watermeloen.

Hoe werkt het?
Voeg de thee-infusie (15gr) bij 1 liter koud water.
Laat 5 minuten trekken en roer eenmaal om.
Giet de thee door een zeef in een serveerkan.
Voeg ijs toe in de drinkglazen, giet ze vol met de ijsthee en geniet...

De Kinto One Touch is een premium Japanse glazen theepot met een inhoud van 280 ml. De hoogwaardige theepot heeft een geïntegreerde filter in het deksel. Perfect om losse thee te zetten. Bij het schenken blijven de theeblaadjes mooi in de pot. De ronde vorm van het kannetje stimuleert bovendien de beweging van de theebladeren waardoor alle aroma's vrij komen. Thee zetten was nog nooit zo eenvoudig!


Klinken met ultiem theegenot

  • Model: 513
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 59,00€


Tags: Viva Sara Dark Pearl Oolong thee KOLD Kinto One Touch