Deze box bevat: 1x 75cl Les Parcelles Merlot + 1x 75cl Les Parcelles Chardonnay + 1x 75cl Les Parcelles Rosé + Boissons Beaux Frères infofiche. 

Jean-Louis Pujol trad ruim 30 jaar geleden in de voetsporen van zijn grootmoeder, Louise Cros, die in 1877 begon met het bewerken van een perceel met behulp van ezel en paard. Het domein is gelegen in het westen van het dorp Laurens, diep in het zuiden van Frankrijk. Het assortiment wijnen van het Château Grézan en de famille Cros-Pujol, combineren respect voor de eeuwenoude wijntradities met een open geest voor moderniteit.

Les Parcelles Merlot:  een levendige kersenrode wijn met een gul fruitig aroma. Kan ook koud geserveerd worden als aperitief.  

Les Parcelles Chardonnay: een frisse en vooral typische Zuiderse chardonnay. Sappige en verfrissende aroma’s van witte bloemen en perzik. Past bij salades, lichte visgerechten, en als aperitief.

Les Parcelles Rosé: een soepele frisse rosé en ideaal als aperitief of bij wit vlees, salades, vis, schaal- en schelpdieren, zeevruchten en exotische gerechten.Klinken met Zuiderse flair

  • Model: 417
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 27,50€


Tags: Les Parcelles Merlot + Les Parcelles Chardonnay + Les Parcelles Rosé